WAAROM IK  € 90,-  PER MAAND BESTEED AAN EEN LANGER LEVEN EN OPNIEUW EEN GEZOND LICHAAM

 

Een vraag aan jou lieve lezer: wanneer wordt iets Echt belangrijk in je leven?
Juist ja! Wanneer het van je weggaat of indien je het niet meer hebt.

succeslaan - kist

Nee, je treft geen schuld. Zolang alles goed gaat met onze gezondheid, relatie, kinderen, financiën enz… kabbelt alles gewoon maar door. We denken op dat ogenblik niet aan middelen, mensen of zaken die ons zouden kunnen behoeden voor dergelijke verliezen.

Vaak hebben we als mens eerst dure of zware levenslessen nodig.

Ook ik heb ze moeten ervaren, die levenslessen. Echtscheiding, financieel verlies, wat problemen met mijn gezondheid, onbegrip rondom mij. Onbegrijpelijk voor een mens die toch altijd positief in het leven staat, niet ? Maar als ik naar die periode terugkijk, ben ik dankbaar voor al deze levensuitdagingen die ik heb overwonnen. Het heeft me geleerd de dingen anders te gaan bekijken en het heeft me vooral ook de kracht gegeven om anderen te leren zich te beschermen voor dit soort destructieve zaken.

Dankzij mijn kennis en ervaring help ik mensen hun droom herontdekken. Ik bied hen een uitweg om uit de financiële zorgen te komen zodat ze kunnen bouwen aan echte vrijheid en financiële veiligheid.

succeslaan - ruzie in koppel

Regelmatig zie ik zo koppels die hun geloof en liefde in elkaar herwinnen. Mensen die effectief op het punt stonden om uit elkaar te gaan, met alle vreselijke gevolgen voor de kinderen. Als ik nadien verneem dat ze het weer fijn hebben met elkaar dat geeft zo’n fantastisch gevoel !

Nadien is het heerlijk om bijvoorbeeld via social media te zien en te horen dat ze het weer goed hebben met elkaar!

Kinderen opvoeden is in deze tijd evenmin eenvoudig, echter wél enorm boeiend en hartverruimend. succeslaan - kinderenIk zie dat vooral bij mijn goede vriendin.  Zij kreeg bijvoorbeeld op haar 46ste, dwars door alle anticonceptie heen, nog een geweldige zoon. Hoe, wat, waarom? Zij en haar man hebben beiden zoveel geleerd van hun prachtige oudste kinderen en zoveel levenservaring opgedaan dat ze nu samen de kans kregen het deze keer anders te doen. Zo geven ze aan vele mensen tips en toepassingen waardoor ook zij op hun beurt hun kinderen zich uiteindelijk kunnen laten ontwikkelen tot de prachtzielen waarvoor ze ook hier op aarde bestemd zijn.

Wanhoop wordt hoop en stap voor stap gaan we op weg naar het kleine lichtpuntje dat er altijd is.

Uiterlijke verzorging heeft mij ook altijd (en nog steeds) geïnteresseerd.  Maar het cosmeticaconcern waarmee ik destijds mee samenwerkte, veranderde helaas het management en om welke reden dan ook, werden opeens enkele minder leuke besluiten genomen ten koste van de consulenten.  Bovendien bleken de producten uiteindelijk niet meer in staat om de huidveroudering, na mijn 50ste, tegen te gaan …. en heb ik een einde gesteld aan de samenwerking, en ja, ten koste van mijn toenmalige bijkomende inkomsten.

UITEINDELIJK KREEG IK EEN GEPATENTEERD PRODUCT IN MIJN HANDEN DAT
ALS ENIGE TER WERELD ECHT IN STAAT IS ONZE GENEN TE RESETTEN.

“Ik heb uiteindelijk niets te verliezen” zei ik, dus ik wou het echt proberen.
Na een aantal maanden inname van het product kon ik bevestigen dat ik mij al helemaal anders voelde. Het was alsof mijn lichaam  meer dan 100 jaar kon worden En met een hoge levenskwaliteit. Ondertussen voel ik me stukken beter, mijn huid verandert, mijn geest is weer alerter en meer helder, angsten verdwijnen, mijn libido verhoogt, mijn nachtrust is beter.

NU KAN JE ZEGGEN: ” 90 EURO PER MAAND IS WEL VEEL GELD”

Ja, je hebt gelijk en zeker als je de kuur met 2 personen doet.
Een voordeel is wel dat, hoe langer je het product gebruikt, hoe voordeliger het wordt.

MAAR IK DENK ER ZO OVER:
Liever één kleedje per maand minder en een betere kwaliteit van leven.
Liever één keer minder per jaar op uitstap of vakantie, maar wel 10 jaar langer.succeslaan - etentje in restaurant
Liever een etentje per maand inruilen voor mijn kuur en me steeds fitter gaan voelen.

Liever de energie om met mijn partner te praten en te ondernemen dan een echtscheiding.
Liever een verhoogd libido dan een partner die vreemd gaat.

ALLES IN HET LEVEN DRAAIT OM KEUZES
NIET kiezen is ook kiezen.
Je kunt een gemaakte keuze dan ook nooit meer terugdraaien of ongedaan maken.

Zoals ik in het begin al schreef:
Iets wordt pas belangrijk als je het niet meer hebt.

Denk gewoon eens goed na over deze hartebrief en probeer het te betrekken op de gebieden in jouw eigen leven.

Hoe wil jij ouder worden of hoe wil jij een hoge leeftijd behalen?
Hoe moet jouw levenskwaliteit dan er uitzien?
Wat betekent een goede gezondheid voor jou?
Hoe belangrijk is een fantastische relatie voor jou?
Wat betekent een levenslange relatie voor jou?
Hoe wil jij graag dat je kinderen opgroeien?
Wat zou je er voor over hebben om met je kinderen je 50 jarig huwelijk te vieren?
Hoe wil je er financieel voorstaan binnen nu en 5 jaar?
Wat zou je nog graag allemaal willen doen in je leven?

Welke prijs ben jij bereid te betalen?

IK GEEF MENSEN HOOP
Na veel vallen en opstaan, heb ik een keuze gemaakt en ik sta open om deze informatie met je te delen en om samen de weg te bouwen naar een gezond, energiek, gelukkig en vooral ook overvloedig leven in rust en veiligheid.

Uit het hart,

Geneviève Moedbeck

succeslaan@gmail.com

Wil je weten hoe je eenvoudig fit en gezond wordt en blijft? Hoe je ouderdomskwalen en ongemakken kan voorkomen?
Wil je weten hoe je financiële veiligheid kan verwerven ?
Wil je weten hoe je levenslang een goede relatie kan behouden en een echtscheiding kan voorkomen?
Wil je weten hoe kinderen opgroeien tot succesvolle ondernemers, op welk gebied dan ook en zo de kans verkleint op ontsporen en drugsgebruik?

Stuur dan even een berichtje succeslaan@gmail.com