DE 7 STAPPEN VAN EEN GALVANIC CURRENT ERVARING.

STAP 1: Het gelaat wordt gereinigd met een zachte 4 in 1 schuim reiniger die ook hydrateert, tonificeert en bovendien ook een anti-aging werkstof aan de huid afgeeft.

STAP 2: Een speciale gel wordt aangebracht op het gelaat en bewerkt met de Galvanic Current. Hiermee ervaart u een extreme dieptereiniging waardoor in stap drie de werkzame youth preservation tot diep in de huid zal dringen.

STAP 3: De werkzame Youth preservation gel wordt aangebracht  op uw gelaat en ook hier bewerkt met de Galvanic Current. Op die manier wordt de werkzame celvernieuwende stof zo diep mogelijk ingewerkt. Het verjongingsproces is begonnen.

STAP 4: Een speciale crème brengen we aan op de diepste rimpels, rond de mond en de ogen. Ook dit wordt met de Galvanic Current ingewerkt. De diepere rimpels worden hierbij aangepakt.

STAP 5: Uw ganse gezicht krijgt nadien een magisch serum.

STAP 6: Als afsluiter brengen we bovenop het magisch serum een wonderbaarlijk dag of nacht product aan. Buiten de verjongende ingrediënten krijgt uw huid hierdoor ook voldoende vocht en bescherming. Komt u overdag, dan kiezen we voor de dagverzorging met een zonnefactor.

STAP 7: Het verjongingsproces werkt nog 4 tot 6 uur na de behandeling door. Hou dus zeker een spiegel bij de hand.

WELKE  ZONES KUNNEN BEHANDELD WORDEN MET DE GALVANIC CURRENT ?

In principe kan elke zone aangepakt worden waar zich huidverslapping- veroudering -rimpels of vet bevindt. De toepassing is heel ruim. Onderstaand schema toont de meest voorkomende zones.

timelock toepassingsgebieden