Met de hulp van hypnose kunnen één of meerdere van onderstaande voordelen/toepassingen, misschien ook voor u een oplossing zijn..

 

Depressie / Burn Out / Angsten & Stress:

Het toepassen van hypnose is tegenwoordig heel normaal bij deze klachten, op basis van de simpele gedachte dat gevoelens ontstaan uit wat in ons onderbewuste zit. Door het onderbewustzijn aan te spreken en te instrueren, kunnen we de emoties beïnvloeden die de klachten creëren en mee in stand houden. Op naar meer welzijn en flow!

Slapeloosheid:

Slapen is een onbewust proces en het onderbewuste kan je niet zomaar dwingen. Met hypnose kan je het echter wel beïnvloeden. 50% slaapt 16 maand later nog steeds beter.

Zelfvertrouwen:

Iedereen kan een blijvende boost van zelfvertrouwen bereiken! Met hypnotherapie gaan we verder dan peptalk die enkel, en dan nog tijdelijk, op het bewustzijn werkt. Door in hypnose te communiceren met het onderbewuste creëren we een blijvend proces naar meer natuurlijke kracht als prachtmens en naar meer vertrouwen in je eigen kunnen en doen.

Geldbewustzijn & zakelijk succes:

Geldtekort, steeds pech als het even beter gaat, alleen tijdelijk succes, het jezelf onbewust niet waard vinden, enz…  Alle oorzaken hiervan zijn dezelfde: beperkende overtuigingen na geleden schades uit je verleden die je onderbewuste domineren.

Hypnotherapie is de beste manier om dit snel aan te pakken.

Naast bovenstaande biedt hypnotherapie uiteraard de oplossing in nog meer gevallen. Om te weten of dit ook voor jou geschikt is, nodig ik je graag uit voor een gratis intake gesprek met intake sessie. Op die manier ervaart u zelf hoe zalig hypnotherapie is!

Heb je nog vragen of twijfels?  Contacteer me dan via  succeslaan@gmail.com of per telefoon of via de contactpagina.

Uit het hart,

Geneviève M.