succeslaan - supplementenBestaat er écht een pilletje dat jouw wereld kan veranderen?

Bestaat er écht een pilletje dat je gene clusters kan resetten?

Bestaat er écht een pilletje dat de tijd op slot zet?

 

Je mag geloven wat je wilt, maar één ding is mij zeker duidelijk geworden: had ik al eerder in mijn leven voedingssupplementen genomen, dan was ik zeer zeker bespaard gebleven van heel wat lichamelijk leed en ongemakken.

Een dagelijkse inname van de juiste voedingssupplementen kan je een perfect werkend immuunsysteem geven, kan een effect hebben op een sneller herstel na ziekte, een gezonde werking van al je organen, kan een positieve invloed hebben op je gemoedstoestand, en zoveel meer …

Zo geef ik het voorbeeld aan van de nu 77-jarige moeder van mijn beste vriendin,  die hoogstwaarschijnlijk al 6 jaar heel veel ellende zou hebben gekend als gevolg van een herseninfarct. Volgens de artsen hadden enerzijds haar enorm sterke constitutie en perfect werkend immuunsysteem  en anderzijds haar  ijzeren wil en doorzettingsvermogen  ervoor gezorgd dat zij binnen het half jaar na haar aanval alweer perfect kon functioneren.

Haar  nu 86-jarige vader, lag afgelopen zomer op sterven door een verwaarloosde longontsteking. Puur door zijn sterke constitutie en de grote reserves, die zijn lichaam bezat, heeft hij deze aanval overleefd en is hij er zelfs sterker uitgekomen. Zijn lichaam was en is doordrenkt met vitamines en mineralen. Daarbovenop was één van zijn mentale redenen om te blijven leven en goed functioneren dat hij zijn jongste kleinkind (5 jaar) nog moet leren lassen.

In beide situaties hebben de behandelende artsen wel half om half toegegeven dat de jaren van goede voeding mét extra voedingssupplementen wél enigszins effect moet gehad hebben op zo’n snel herstel bij twee verschillende personen.

Twee verhalen die mij duidelijk laten zien dat  dagelijks bepaalde voedingssupplementen nemen, bovenop een gezonde, evenwichtige voeding kan resulteren in  een bijzonder goede en, volgens de artsen, wonderbaarlijke afloop van ziektes.

Hoe gelukkig maakt ons dat? Héél gelukkig!  Jaren supplementen staan voor een betere kwaliteit van leven en overleven.

Voor mij? Onbetaalbaar …. En voor jou ?