OPTIMUM OMEGA

succeslaan - Optimum-omega bEen goede inname van omega-3

POSITIEVERKLARING

Pharmanex® Optimum Omega is een voedingssupplement dat omega-3 vetzuren uit vis, zoals EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), en ontgeurde knoflook bevat.

CONCEPT Vetzuren zijn interessante voedingsstoffen voor algemene lichaamsfuncties. Door de inname en opname van omega-3 en omega-6 kan het lichaam stoffen produceren die essentieel zijn voor de werking ervan. Voedingsmiddelen die plantaardige olie bevatten of ermee bereid zijn, zijn gewoonlijk rijk aan omega-6 vetzuren, terwijl vette vis (zalm, tonijn, sardine, …) de belangrijkste voedingsbron van omega-3 vetzuren is. Gezonde voeding zou een evenwichtige verhouding van vijf eenheden omega-6 vetzuren voor één eenheid omega-3 vetzuren moeten bevatten. Helaas leidt de consumptie van te veel gefrituurde, vette voeding tot een verhoging van het gehalte aan omega-6 vetzuren. Bovendien resulteert de huidige visconsumptie in een verhouding van de vetzuren ruim in het voordeel van omega-6 vetzuren, een verhouding die volgens sommige ramingen tot 15:1 kan bedragen (*). Door de voedingsinname van omega-3 vetzuren te verhogen en die van omega-6 vetzuren te verminderen, kan een gezonde verhouding van de vetzuren verkregen worden. Het wetenschappelijke bewijs dat de gezondheidsvoordelen van omega-3 vetzuren ondersteunt, wordt goed erkend. Er werden meer dan 100.000 wetenschappelijke studies gepubliceerd over de voordelen van vis en visolie voor de gezondheid (**).

Optimum Omega van Pharmanex is een gemakkelijke manier om de voedingsinname van omega-3 vetzuren te verhogen. Optimum Omega wordt geproduceerd volgens de hoge normen van het Pharmanex® 6S Kwaliteitsproces dat garandeert dat het product voldoet aan alle gekende zuiverheidsnormen voor verontreinigende stoffen en overeenstemt met de geldende EU-wetgevingen. Optimum Omega bevat ook vitamine E om de oxidatie van vetzuren te voorkomen, zodat het product vers blijft. (*) www.cnrs.fr (**)Medline 1966-2004

VOORNAAMSTE VOORDELEN EN KENMERKEN • Goede bron van omega-3 vetzuren (EPA en DHA). Omega-3 vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren die met name verkregen worden uit visolie. EPA en DHA zijn de belangrijkste omega-3 vetzuren uit visolie. • EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart. • Optimum Omega bevat ook vitamine E om het product vers te houden door de omega-3 te beschermen tegen oxidatieve schade. • Overeenkomstig de strenge Pharmanex 6S-kwaliteitsnormen op het gebied van veiligheid en werkzaamheid gebruikt Pharmanex uitsluitend visbronnen die voldoen aan al zijn kwaliteitsnormen. De visolie in Optimum Omega wordt geëxtraheerd uit vis die gevangen wordt in zeewater. • Een dagelijkse dosis Optimum Omega verschaft 2 mg ontgeurd knoflookextract.

VOOR WIE IS DIT PRODUCT GESCHIKT? Optimum Omega wordt aanbevolen voor volwassenen die hun gehalte aan essentiële vetzuren in evenwicht willen houden en omega-3 vetzuren aan hun voeding willen toevoegen.

DAGELIJKS GEBRUIK Dagelijks twee (2) softgels innemen met voedsel en drank. WAARSCHUWINGEN: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen dienen niet gebruikt te worden ter vervanging van een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken indien de verzegeling stuk is of ontbreekt. Op een afstand van hitte en vocht bewaren. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medische behandeling staat, dient u een arts te raadplegen alvorens dit product te gebruiken.

INGREDIËNTEN Visolie (2200 mg/2 softgels) (Omega-3-vetzuren: 20% – 0,6 g/2 softgels (EPA-DHA: 0,3 g-0,2 g/2 softgels)), Softgel (Gelatine), Antioxidant: Alfa-tocoferol (Soja), Ontgeurd extract van de knoflookbol (Allium sativum L.) (2 mg/2 softgels) 3 www.nuskin.com NU SKIN® PRODUCT INFORMATIE PAGINA VEELGESTELDE VRAGEN Kan ik alle omega-3 vetzuren die ik nodig heb uit mijn voeding alleen halen? Elke dag vette vis eten geeft mensen omega-3. Tegenwoordig bevatten de meeste voedingswaren echter geen omega-3. Daarnaast eten mensen steeds minder vis en meer voeding die rijk is aan omega-6. De ontwikkeling van intensieve landbouw en veeteelt heeft ook bijgedragen tot de vermindering van omega-3 in vele voedingswaren, zoals groene bladgroenten, vlees, eieren en zelfs vis. De inname van visoliesupplementen is een gemakkelijke manier om omega-3 vetzuren toe te voegen aan onze dagelijkse voeding.

Prijs Optimum Omega :

60 capsules € 24,40

Bestelt u via deze mail: succeslaan@gmail.com dan ontvangt u 10% korting op uw bestelling.

 

MARINE OMEGA

succeslaan -Marine-Omega-bEen goede inname van omega-3

POSITIEVERKLARING

Pharmanex® Marine Omega is een voedingssupplement dat rijk is aan omega-3 vetzuren, met daarin eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Het verschaft 1.300 mg omega-3 vetzuren per dag door middel van krill- en visolie.

CONCEPT Vetzuren zijn interessante voedingsstoffen voor algemene lichaamsfuncties. Door de inname en opname van omega-3 en omega-6 kan het lichaam stoffen produceren die essentieel zijn voor de werking ervan. Voedingsmiddelen die plantaardige olie bevatten of ermee bereid zijn, zijn gewoonlijk rijk aan omega-6 vetzuren, terwijl vette vis (zalm, tonijn, sardine, …) de belangrijkste voedingsbron van omega-3 vetzuren is. Gezonde voeding zou een evenwichtige verhouding van vijf eenheden omega-6 vetzuren voor één eenheid omega-3 vetzuren moeten bevatten. Helaas leidt de consumptie van te veel gefrituurde, vette voeding tot een verhoging van het gehalte aan omega-6 vetzuren. Bovendien resulteert de huidige visconsumptie in een verhouding van de vetzuren ruim in het voordeel van omega-6 vetzuren, een verhouding die volgens sommige ramingen tot 15:1 kan bedragen (www.cnrs.fr). Door de voedingsinname van omega-3 vetzuren te verhogen en die van omega-6 vetzuren te verminderen, kan een gezonde verhouding van de vetzuren verkregen worden. Het wetenschappelijke bewijs dat de gezondheidsvoordelen van omega-3 vetzuren ondersteunt, wordt goed erkend. Er werden meer dan 100.000 wetenschappelijke studies gepubliceerd over de voordelen van vis en visolie voor de gezondheid (Medline 1966- 2004). Marine Omega van Pharmanex® is een gemakkelijke manier om de voedingsinname van omega-3 vetzuren te verhogen. Marine Omega wordt geproduceerd volgens de hoge normen van het Pharmanex® 6S Kwaliteitsproces dat garandeert dat het product voldoet aan alle gekende zuiverheidsnormen voor verontreinigende stoffen en overeenstemt met de geldende EU-wetgevingen. Marine Omega bevat ook vitamine E om de oxidatie van vetzuren te voorkomen, zodat het product vers blijft. Bovendien bevat Marine Omega krillolie. Krill is een schaaldiertje dat een interessant gehalte aan EPA en DHA bevat in de unieke vorm van fosfolipiden, die sneller en vollediger in het lichaam geraakt. Krillolie bevat tevens de carotenoïde astaxanthine die de vetzuren helpt beschermen.

VOORNAAMSTE VOORDELEN EN KENMERKEN • EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart. • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie en een normaal gezichtsvermogen.

VOOR WIE IS DIT PRODUCT GESCHIKT? Marine Omega is bestemd voor alle volwassenen die een voedingssupplement met omega-3 vetzuren zoeken.

GEBRUIKSAANWIJZING Tweemaal daags één à twee (1 à 2) softgels innemen met voedsel en drank.

WAARSCHUWINGEN: De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Voedingssupplementen dienen niet gebruikt te worden ter vervanging van een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Niet gebruiken indien de verzegeling stuk is of ontbreekt. Op een afstand van hitte en vocht bewaren. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medische behandeling staat, dient u een arts te raadplegen alvorens dit product te gebruiken. Als u anticoagulantia inneemt, gelieve een arts te raadplegen alvorens dit product te gebruiken.

INGREDIËNTEN Visolie (4,4 g/4 softgels) (Omega-3-vetzuren: 21% – 1,3 g/4 softgels (EPA-DHA: 0,66 g-0,44 g/4 softgels)), Softgel (Gelatine, Aroma: Vanilline), Vetextract uit de schaaldieren Antarctisch krill Euphausia superba (200 mg/4 softgels), Antioxidant: Alfa-tocoferol (Soja)

VEELGESTELDE VRAGEN
Welke ingrediënten bevat Marine Omega? Een dagelijkse dosis Marine Omega biedt 200 mg krillolie, een uitstekende bron van EPA, DHA en fosfolipiden. Marine Omega verschaft een totale hoeveelheid van 1.300 mg omega-3 vetzuren, bestaande uit 660 mg EPA en 440 mg DHA. Daarnaast werd natuurlijke vitamine E toegevoegd als antioxidant om de omega-3 vetzuren te beschermen tegen oxidatieve schade.

Wat zijn EPA en DHA? Zowel EPA en DHA zijn omega-3 vetzuren die wetenschappelijk geclassificeerd zijn als belangrijke voedingsstoffen voor de voeding van de mens. EPA en DHA zijn belangrijk voor het lichaam, omdat ze bouwstenen zijn voor andere vetzuren die het lichaam nodig heeft, en vele soorten cellen en weefsels bestaan uit deze voedingsstoffen. Verder dragen EPA en DHA bij tot de normale werking van het hart.

Waarom zijn omega-3 vetzuren belangrijk? Het omega-6 vetzuur linolzuur en het omega-3 vetzuur alfa-linoleenzuur zijn twee essentiële voedingsstoffen. Omdat essentiële voedingsstoffen niet door het lichaam aangemaakt kunnen worden, moeten ze rechtstreeks ingenomen worden in de vorm van voeding of voedingssupplementen. Deze vetzuren zijn noodzakelijk voor verschillende belangrijke lichaamsfuncties. In de westerse maatschappij worden echter te veel omega-6 vetzuren geconsumeerd in verhouding tot omega-3 vetzuren. Dit kan leiden tot de vorming van te veel arachidonzuur en kan de vorming van schadelijke eicosanoïde producten in het lichaam brengen. Het belang van een verminderde inname van omega-6 vetzuren, zoals linolzuur, en een verhoogde inname van omega-3 vetzuren in voeding wordt nu door wetenschappelijk onderzoek ondersteund.

Wat is de bron van omega-3 vetzuren in Marine Omega? Marine Omega bevat een goede kwaliteit van omega-3 vetzuren uit vis- en krillolie. De visolie is afkomstig uit ansjovis. Krillolie wordt verkregen uit Euphasia superba, garnaalachtige schaaldiertjes. Kan ik alle omega-3 vetzuren die ik nodig heb uit mijn voeding alleen halen? Wie elke dag vette vis eet, krijgt de meeste omega-3 vetzuren binnen die we nodig hebben. Tegenwoordig bevatten de meeste voedingswaren echter geen omega-3. Daarnaast eten mensen steeds minder vis en meer voeding die rijk is aan omega-6. De ontwikkeling van intensieve landbouw en veeteelt heeft ook bijgedragen tot de vermindering van omega-3 in vele voedingswaren, zoals groene bladgroenten, vlees, eieren en zelfs vis. De inname van visoliesupplementen is een gemakkelijke manier om omega-3 vetzuren toe te voegen aan onze dagelijkse voeding.

Prijs Marine Omega :

120 capsules € 47,90

Bestelt u via deze mail: succeslaan@gmail.com dan ontvangt u 10% korting op uw bestelling.

succeslaan-lifepak-en-Marine-OmegaBestelt u de Marine Omega (€ 47,90) als 1 of 2 maandelijks abonnement in combinatie met Lifepak (€ 81,98) dan ontvangt u BEIDE producten aan de prijs van € 71,15.

De bestelling wordt dan automatisch iedere maand of om de maand naar uw thuis gestuurd.

U bespaart daarmee € 58,73 en u geniet een pakket voor het optimaliseren en behouden van uw totale gezondheid.

Indien u graag verdere informatie wenst over dit voordeel, mailt u dan naar:
succeslaan@gmail.com

 

AANVULLENDE LITERATUUR: • – Total Health 2003, 25, 4, 48-9. • EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies. Scientific Opinion on the Tolerable Upper Intake Level of eicosapentaenoic acid (EPA), docosahexaenoic acid (DHA) and docosapentaenoic acid (DPA). EFSA Journal 2012;10(7):2815 • Eurodiet, 2000. Eurodiet: nutrition & diet for healthy lifestyles in Europe: science & policy implications. Core report. 21 pp. • Omega-3 fatty acids status in human subjects estimated using a food frequency questionnaire and plasma phospholipids levels, Véronique Garneau, Iwona Rudkowska, Ann-Marie Paradis, Gaston Godin, Pierre Julien, Louis Pérusse, Marie-Claude Vohl Nutrition Journal 2012, 11:46 (9 juli 2012) • Simopoulos AP. The importance of the ratio of omega-6/omega-3 essential fatty acids. Biomed Pharmacother. 2002 okt;56(8):365-79. Review. • International Society for the Study of Fatty Acids and Lipids (ISSFAL) Recommendations for Dietary Intake of Polyunsaturated Fatty Acids in Healthy Adults, juli 2004 • – the preferential Lipid Res 1999, 40, 960-6. • HEUDE, B., DUCIMETIÈRE, P., mposition of erythrocyte membranes – Am J Clin Nutr, 2003, 77, 803-8